Succesvolle participatie op Smart City Event van 21 Juni 2019

Vanuit Riab's participatie als kwartiermaker van het Global United Smart City Programma USC en U4SSC heeft Olaf Müller deelgenomen aan een interactief panel over "Best kept Smart Cities Secrets".

 

Het panel tijdens het Internationale Smart City Event werd deelgenomen door:

  • Michel Bezuijen, Mayor of the city of Rijswijk
  • Rik van Berkel, Cluster Manager Built Environment at FME-CWM, Netherlands organization of enterprises for the technological industry
  • Arthur van der Wees, Co-founder at the Institute for Future of Living
  • Olaf Müller, City Program United Smart Cities

klik op de foto voor alle gerenommeerde sprekers


Inclusive Smart Cities by Design

Congres Inclusive Smart Cities by Design’ op donderdag 20 juni in de Johan ‘Cruijff ArenA in Amsterdam

 

Edwin Bijl was één van de key note spreakers en gaf een uiteenzetting over het Mondiale United Smart City Programma in het behalen van een leefbare, veilige, rechtvaardige, duurzame, bereikbare en inclusieve stad.

 

Dit congres is een vervolg op Livable Smart Cities by Design 2018 als startpunt voor sociaal- maatschappelijke initiatieven in Amsterdam Zuidoost in samenwerking met de Johan

Cruijff ArenA.

Geslaagd Gala Amsterdam Business Awards

Wat een geweldige avond met prachtige winnaars! Tijdens het tiende Amsterdam Business Awards gala werden de winnaars extra in het zonnetje gezet. V.l.n.r. ziet u de winnaar van de cultuur award, Ramsey Nasr en de winnares van de internationale award, Eva Heffernan van Salesforce. Geheel rechts staat Henk Markerink van De Johan Cruijff ArenA die de Amsterdam Business Award won. Allen nogmaals van harte gefeliciteerd!!

"Smart Scrum Masters"

Deze 11 Scrum Masters hebben naast de Prince2 projectmanagementmethodieken de skills om vooral Gemeenten en Zorginstellingen bekend te maken met Agile Scrum.

 

Het door Riab ontwikkelde model zorgt gelijktijdig dat met deze Agile manier van benaderen gelijktijdig kan wordt gewerkt aan praktische invulling van schaalbare, "slimme" en "duurzame"oplossingen.

 

Vanuit de SDG's (Sustainable Developement Goals) die door de VN zijn opgesteld, worden praktische voorbeelden op een Agile wijze op haalbaarheid binnen de eigen gemeente getoetst.

 

Neem voor meer info en mogelijkheden even contact met ons op.

 

 


Meer weten over Smart en Sustainable oplossingen en Events?

 

Kijk even op www.smartcity.media of klik op het logo