Onze trainingsprogramma's

Omdat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is het zaak bij te blijven met de allerlaatste ontwikkelingen. Welke technieken, applicaties en systemen kunnen zonder problemen worden geïntegreerd? Welke valkuilen kunnen worden voorkomen en wat zijn de voorbeelden van vergelijkbare situaties of omgevingen?

 

Naast veranderingen in de techniek moeten we ook bijblijven in projectaanpak en projectmanagement. Naast de bekende Prince2 methodiek kan het toepassen van Agile/Scrum werken een aanzienlijke dynamiek geven in uw projectorganisatie. Via doelgerichte trainingssessies/workshops kan Riab u goed op weg helpen. Eventueel kunnen wij uw medewerkers certificeren en voorzien van de juiste collaboration tooling. U kunt op de buttons hieronder meer informatie vinden van onze trainingen en practicums.


Nieuw: Hoe gemeenten bekend te maken met Agile-Scrum

 

"Smart Scrum Masters" Specifiek voor Gemeenten

 

We zijn trots op onze nieuwe Scrum Masters die Gemeenten helpen bekend te raken met Scrum.

 

In dit door Riab ontwikkelde Smart Scrum programma zullen via het Scrum Framework snelle voordelen worden behaald bij aandachtsvelden als:

  • behalen doelen met zelfsturende organisaties
  • transformatie "big data" naar "smart data"
  • realisatie haalbare "Slimme" en "Duurzame" maar vooral schaalbare Smart City oplossingen
  • Hoe ook middelgrote gemeenten kunnen bijdragen bij Sustainable Development Goals (SDG's) 

 

Prince2 foundation for ICT & Telecom Professionals:

 

In deze praktische PRINCE2® Foundation training wordt je niet alleen theoretisch voorbereid op het behalen van het examen, maar doe je vooral ervaring op met het toepassen van de belangrijkste basiselementen van PRINCE2. Door deze aanpak begrijp je hoe je een project moet opstarten, beheersen en afronden, omdat je het zelf hebt gedaan. Neem contact met ons op voor meer info en startdata.Agile / Scrum voor uw Projectmanagers:

 

Met de Agile / Scrum methodiek maken wij uw projectmanagers niet alleen bekend met Daily Scrum Meetings, Product en Sprint Backlogs en Product Ownership maar begeleiden uw projectmanagers bij de uitvoering van uw projecten. 

 

Niet alleen leren wij u deze effectieve projectmanagement methode, maar zullen u tevens ondersteunen in de daadwerkelijke uitvoering bij de Daily Standups. Hierin zullen wij u tevens leren hoe uw gemeente Smart & Duurzaam te maken.  Klik op het plaatje hieronder voor aanvullende informatie.

 Agile / Scrum Videoconference kit voor ondersteuning collaboration

 

Riab heeft een Agile / Scrum Videoconference kit ontwikkeld, waarbij u uw vergaderingen direct geschikt maakt om te kunnen "Scrummen" met uw deelnemers. Zo kunnen alle teamleden interactief deelnemen ook al zijn zij fysiek niet allemaal aanwezig. De Agile / Scrum Videoconferencekit maakt het mogelijk dat iedereen deelneemt met de eigen middelen als smartphone, laptop, tablet of PC Het systeem is zo ingericht dat deze direct is in te zetten zonder koppelingen met uw eigen netwerk. .  .. Lees meer.........